Koneistuksen osaamista Kouvolasta

Metallityöt T. Tulinen on koneistuksen osaaja, joka valmistaa prototyypit, yksittäiskappaleet ja pienet tuote-erät eri koneistusmateriaaleista. Tarvittaessa saat minulta apua jo suunnitteluvaiheessa. Yritykseni etuja ovat joustava, asiakkaan tarpeisiin mukautuva palvelu ja laadukkaat tuotteet. Palvelen Kouvolasta käsin asiakkaita kaikkialta Suomesta.

Ota yhteyttä ja kysy lisää!

Yksittäiskappaleiden ja piensarjojen valmistusta

Metallityöt T. Tulinen tarjoaa koneistuksen palveluita erityisesti yksittäiskappaleiden ja piensarjojen valmistamiseen. Teen esimerkiksi proto-osia yksityisasiakkaille ja CNC-koneistusta ja -jyrsintää alihankintana yritysasiakkaille. Yritykseni toiminnan painopiste on pienissä koneistuksissa ja hienotekniikassa eli alle sadan kilon koneissa ja koneistuksissa.

 

Käytössäni on nykyaikainen konekanta, joka mahdollistaa vaativienkin töiden toteuttamisen. Konekantani kattaa laitteet ja välineet, jotka sopivat CNC-koneistukseen, manuaalisorvaukseen, manuaalijyrsintään, kierteitykseen, raepuhallukseen, mankelointiin, hitsaukseen ja levyleikkaukseen.

Yhteydenottoon

Eri materiaalien työstämistä

Valmistan tuotteita monista konerakennusmateriaaleista. Näihin kuuluvat muovi, alumiini ja erilaiset teräkset. Teen kaikki koneistuksiin liittyvät tehtävät, kuten hitsaus- ja kokoonpanotyöt, ja toimitan tekemäni osat ja kokoonpanot valmiiksi käsiteltyinä. 

Konepajallani työstettävät yleisimmät materiaalit ovat:

  • muovit (POM, PVC, PE, PC, PTFE, nylon)

  • alumiini 6082, 7075

  • RST-teräkset 1.4305 (ruostumattomat)

  • tavalliset rakenneteräkset.

Kerron mielelläni lisää koneistuksen palveluistani – ota yhteyttä!

Pyydä lisätietoja

Mukana jo suunnitteluvaiheessa

Saat yritykseltäni joustavaa ja tarpeisiisi mukautuvaa palvelua. Olen mielelläni mukana jo tuotteen suunnitteluvaiheessa. Halutessasi teen myös kaiken alusta loppuun saakka: suunnittelen, 3D-mallinnan, dokumentoin ja valmistan protokappaleen.

Minulla on erityistä osaamista juuri suunnittelusta ja tuotekehityksestä, ja autan sinua mielelläni ongelmanratkaisukykyä vaativissa tilanteissa.

Ota yhteyttä ja kysy lisää